Understøttet af
forskning

Læs om resultaterne

1:1 Diet by Cambridge Weigth Plan har gennem forskningsforløb vist at det både er sikkert og effektivt.

Historien

1:1 Diet by Cambridge Weight Plan blev grundlagt af Dr. Alan Howard helt tilbage i 60’erne. Han var en af de første pionerer indenfor forskning i overvægt og var grundlægger af ”the International Journal of Obesity” – og brugte 50 år på Cambridge Universitet og det meste af tiden på at forske i og udtænke den optimale vægttabs diæt.

Over de sidste 35 år er der blevet publiceret mange studier baseret på The 1:1 Diet, 1to1 support, produkter og plan, med mange spændende resultater. Tjek nogen af dem ud nedenfor.

Det mest omfattende studie om Diabetesforebyggelse

Vores produkter og plan blev i PREVIEW brugt med succes i et multinationalt samarbejde.

Milepæl for forskning i Diabetes

DiRECT studiet, som er baseret på vores produkter og plan, har været med til at ændre måden som læger og diætister rundt om i verden tænker om mulighed for at få diabets i remission. Du kan læse mere om resultaterne her

Dansk studie om Psoriasis og overvægt

Vores produkter blev også benyttet i dette studie. Læs om resultaterne her.

Hvad gør os så anderledes?

Vi har vores ”3 ben”. Vores Produkter (som forskning viser virker) og vores plan. Men endnu mere vigtigt – vi har vores konsulenter. Konsulenterne, der giver support og guider kunderne igennem hvert skridt i deres vægttabsforløb. Konsulenterne er den sidste magiske ingrediens til et succesfuldt vægttab – det er som at have sin egen ”hepper/cheerleader”, der holder dig kørende når det er lidt hårdt (som det gør i alle vægttab!).

Er du blevet fristet til at give det en chance?

Så find din personlige konsulent til at give dig støtten mens du er på vej til din drømmevægt.