Ledige job hos 1:1 Diet

Konsulenter søges til 1:1 Diet by Cambridge Vægtplan. Vi er et dokumenteret vægttabs koncept, der har eksisteret siden 1984.
Vi søger nye konsulenter til flere distrikter i Danmark. 

Brænder du for at hjælpe andre til succes? 

1:1 Diet har en historie, der går tilbage til 1984. Siden dengang er tusindvis af overvægtige blevet hjulpet til at nå deres drømmevægt. Vores produkter har, med succes, været benyttet i en række forskningsforløb, mange heraf i Danmark

Om 1:1 Diet by Cambridge Vægtplan

Hos 1:1 Diet har vi 3 succesfulde ben. Først og fremmest er vores produkter effektive og dokumenteret gennem forskning. Derudover så har vi en gennemtestet plan, der hjælper til et effektivt vægttab. Vigtigst af alt, så har vi vores konsulenter, der yder support og guider kunderne igennem et godt vægttabsforløb. Vores konsulenter er vores succes, med en dygtig konsulent ved sin side, så er det lidt lettere, at at komme igennem en vægttab, uanset om det er mange eller få kilo, der skal tabes. 

Hvad kræves der af dig for at blive en succesfuld 1:1 Diet konsulent?

Den vigtigste egenskab er din personlighed. Der er tale om et job som konsulent, og stillingen vil være freelance baseret. Kandidaten ønsker at starte egen virksomhed, eller har allerede sin egen virksomhed, og ønsker at udvide virksomheden med et nyt område, der vil genere øget omsætning og indtjening til virksomheden. 

  • Du er god til at lytte (er vigtigt for at kunden får succes med sit vægttab)
  • Du kan lide at tale med mennesker
  • Du er frisk på at lære nye ting
  • Din baggrund er ikke vigtig! (Vi sørger for at uddanne dig)

Kunderne er forskellige og det er konsulenterne også. Vi ved det for mange er det vigtigste, at der er en, der bruger tid på at støtte og motivere igennem forløbet. Så er vi tilbage til at personligheden er vigtigst.

Om jobbet

Som konsulent vil dit job primært bestå i at:

  • Finde og afklare potentielle kunder
  • Gennemføre vejleding 
  • Salg af produkter
  • Opfølgning på kunder

Vi tilbyder

For den rigtige person, vil der være en attraktiv indtjening som konsulent. 1:1 Diet by Cambridge Vægtplan består af en lang række konsulenter, og der er god sparring konsulenterne i mellem. 

Vi sørger for at uddanne dig, både i vores koncept og i at udvikle din forretning. Løbende tilbydes du sparring, samt sociale arrangementer sammen med de øvrige konsulenter. 

Udover dette, så stiller 1:1 Diet by Cambridge Vægtplan alle koncepter til rådighed, så du hurtigt kommer i gang som ny konsulent. 

Lyder det som noget for dig, så kontakt Henning Brix på 3255 0037 eller email henning@cambridgedanmark.dk