Om os

”HISTORIE”

”The 1:1 Diet”, i Danmark tidligere kendt som ”Cambridge Kuren” eller Cambridge Vægtplan, blev oprindeligt lanceret i England i 1984 og har gennem årene hjulpet tusindvis af mennesker til at tabe sig og få et bedre og gladere liv.

”Udviklet og gennemprøvet af eksperter og forskere”

Din krop får alle de vitaminer og mineraler, som den har brug for og med de lave kalorier vil du tabe dig. Da produkterne er med et højt niveau af protein taber du ikke nævneværdig muskelmasse og du vil ikke føle en stor sult.

HVOR DET HELE BEGYNDTE

”Cambridge Weight Plan” går langt tilbage. Vi kan finde rødder helt tilbage til 60’erne hvor Dr. Alan Howard begyndte at forske i den perfekte kur. Siden 1984, hvor Cambridge Kuren blev kommerciel i England har tusinder over hele verden benyttet sig af vores hjælp, support og produkter.

Vi vil gene tænke på at vores kunder opfattelse af Cambridge Weight Plan er som at have en ven ved sin side – altså ikke den ven der hele tiden er på nakken af en, men den supporterende, kloge, støttende og motiverende ven, der hepper på en.

Cambridge Weight Plan er for nyligt blevet til ”The 1to1 Diet by Cambridge Weight Plan” fordi vi netop altid har været ”1 to 1” i vores forhold mellem konsulent og kunde. Vores største aktiv er forholdet mellem kunde og konsulent og på samme måde mellem konsulenterne eller konsulent og kontoret. Vores brand er bygget på det tætte forhold og sådan vil det altid være.