Spis dig slank

Spis dig slank!

Det lyder som en selvmodsigelse, men et effektivt vægttab er i høj grad et spørgsmål om sunde spisevaner. Spis dig slank og du behøver ikke at gå sulten i seng for at smide overvægten.

Overvægt er ofte resultatet af dårlige kostvalg, og når du vælger at stræbe efter et sundt liv, handler det om at ændre dårlige vaner til gode. Det handler mere om, hvad du spiser, end hvor meget du spiser og derfor giver Spis dig slank tanken god mening.  Med Cambridge Vægtplan kommer du ikke til at sulte. Din gamle kost bliver ændret og kommer til at bestå af diverse måltidserstatninger samt vejledning i sunde alternativer.

Spis dig slank uden at føle sult

Som med de fleste andre livsstils ændringer er de første tre dage de sværeste. De første dage kan du opleve følelsen af sult, fordi dine spisevaner bliver brudt. Allerede efter dag 3 vender kurven dog, og efter dag 5 oplever de fleste, at kroppen finder en ny balance og at sultfølelsen forsvinder.

Cambridge Vægtplan er en koncentreret kur, og følger du din Vægtplan Konsulents anvisninger, vil du kunne se resultater allerede efter den første uge. Spis dig slank med fire måltider om dagen, kontakt en Vægtplan Konsulent og kom i gang med det samme.

Læs mere om, hvilke faser du gennemgår i din første uge med vægttab.

Spis dig slank ved at følge disse råd, når sulten melder sig de første tre dage:

Spørgsmål?

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.